27 de desembre 2006

La festa de Nadal

Aquest any la festa de Nadal ha segut tot un èxit. El professorat i direcció del centre ens tenien preparada una bona sorpresa.



Els pares ens havien posat molt pesats per que no volíem el belen vivent, nosaltres volien fer la festa al pavelló .....

La sorpresa va ser molt grata quan varem veure el que ens tenien preparat a l’escola per aquest Nadal 2006

S’ha de reconèixer la gran tasca realitzada aquest any i lo lluït que ha segut tot, va ser un èxit total. Un treball espectacular.

L’escola estava de plena de pares per tot arreu, la vostre assistència va ser massiva i tothom estava molt i molt content... moltes gracies també als pares per la seva assistència


Fins i tot va venir la televisió a gravar i tots plegats ens sentim molt orgullosos del que ha lluït la nostre festa de Nadal.



Felicitats a tots i que tingueu unes molt bones festes.

01 de desembre 2006

Inauguració del blog

Benvinguts al nou blog de l’associació de mares i pares del col-legi Pompeu Fabra de Lloret de Mar.

A la junta de l'ampa sempre hem tingut la sensació de que no tenim gaire participació dels nostres associats.

Creiem que un dels motius pot ser la manca de fluïdesa a la comunicació. Un altre dels motius podem ser les dificultats que podeu tenir per assistir a les reunions (per eixample per dificultat en els horaris) o perquè no teniu qui us cuidi els nens per poder venir a parlar amb nosaltres.

Els de la junta, possiblement també no estén tot lo disponibles i accessibles, perquè vosaltres podeu expressar-nos les vostres inquietuds.

Per això crec que no podem, perdre l'0portunitat que ens donem les noves tecnologies per intentar-lo una vagada més i provar de aconseguir lo que tan desitgen, i que es tenir una associació de pares dinàmica i activa.

Aquí anirem expressant progressivament noticies de la nostre associació i vosaltres podeu dir la vostre opinió, fent aportacions a la secció comentaris de cada article.

Esperem tenir sort....

Inaugurem el blog de la nostre Ampa.