22 de gener 2007

CIRCULAR INFORMATIVA 1/2007

Benvolguts mares i pares,

Des de la junta de l’Ampa aprofitem aquesta primera circular de l’any per desitjar-vos un bon i profitós any 2.007.

En primer lloc volem fer esmena de la passada festa de Nadal de la nostre escola, volem felicitar a tots, mestres, equip directiu, pares, personal laboral, nens i nenes. Tots estem d’acord que va ser una festa impressionant, els decorats impressionants, el vestuari, els actors... tot va ser molt lluït. Moltes felicitats, heu posat el llistó molt alt per l’any que bé.

A la junta de l’Ampa farem un altre esforç per tal de fomentar la vostre participació i també per fer la comunicació mes fluida i amb les noves tecnologies cada vegada disposem de mes mitjans, es per això que organitzarem un curset gratuït d’informàtica, endreçat a pares i mares de la nostre escola. El curset serà sobre informàtica bàsica, correu electrònic, navegació web i blogs. Animeu-vos. Serà fàcil i molt profitós. Els que estigueu interessats podeu tornar el full annexa degudament omplert a consergeria o a la bústia de L’AMPA, a ser possible abans de una setmana des de que rebeu aquesta circular. Intentarem fer aquet curset en horari de tardes o nits per que s’adapti al màxim possible a les necessitats dels pares i mares i depenent de la demanda crearem varis grups a fi de que tothom es pugui beneficiar.

Desprès de la darrera assemblea hem renovat la junta i em canviat una mica els càrrecs i comissions, la junta de la nostre associació ha quedat així:

President: Tomàs Sánchez
Vicepresidenta: Anna Molné
Tresorera: Anna Aguilera
Vocals: Jordi Pujol, Mariló Herranz, Xavi Lanzas, Manoli Linares, Jose Escot, Cristina Más, Antonia Serrano, Jose Escot, Manoli Linares, Antonia Serrano, Mònica González, Quim Fornaguera, Rosa Aumedes i Pere Ramos.


També estem impulsant el servei de biblioteca a la nostre escola, i us informen que els que esteu interessats a partir del proper dia 1 de Febrer ja podreu deixar que els vostres fills facin us de 5 a 6 de la tarda, els dimarts i els dijous. Aquest servei serà gratuït i està pensat pel nens i nenes que vulguin aprofitar per fer deures a la sortida de l’escola o vulguin llegir algun llibre. La biblioteca estarà atesa per una persona responsable.

13 de gener 2007

Confederacion de ampas

Seria bueno hacer una reunion con todos los representantes de las ampas de Lloret de Mar, para buscar un punto de union y poder ir todos a una...

12 de gener 2007

vamos a inaugurar el servicio de biblioteca

Que os parece poner la biblioteca por las tardes ?