07 de març 2007

Ampliació servei biblioteca



Benvolguts mares i pares,

En una circular anterior varem informar que posaríem en marxa el servei de biblioteca a la nostre escola. Aquest servei va començar com una prova pilot els dimarts i dijous de 17 a 18 hores.

Donat que ha tingut una molt bona acceptació per la vostre part i que molts de vosaltres ens heu comunicat que us agradaria que els vostres fills, poguessin accedir a aquest servei en altres dies. Hem aconseguit arribar a un acord amb l’ajuntament i gracies al pla d’entorn que se està desenvolupant a la nostre població, ens subvencionaran i facilitaran els mitjans per poder donar aquest servei tots els dies de la setmana.

Així ja sabeu, els que estigueu interessats podeu portar als vostres fills a la biblioteca de dilluns a divendres i de 17 a 18 hores, podran aprofitar per fer deures o consultar llibres. Aquest servei estarà ates per una persona responsable.

Tanmateix hem pogut constatar per una oferta de classes de reforç que ha realitzat l’ajuntament i també dintre del pla de entorn, que per part vostre hi a molt d’interès per aquest tipus de extraescolars. S’han presentat 4 vegades més de sol·licituds que els que es podien atendre. Es una llàstima no poder donar aquest servei a tots els que us heu apuntat, però no ha segut possible per manca d’espais i de monitors. Donat el seu èxit a la junta de L’AMPA farem tot el possible per poder incloure aquesta activitat al programa d’extraescolars de l’any que bé.

Els pares que us heu apuntat al curs gratuït d’informàtica sabeu que ja estan penjades les llistes amb els horaris i dies a la consergeria de l’escola. Els primers grups ja comencen aquest divendres 9 de Març.

També us recordem que el dia 24 d’abril dintre dels actes organitzats per la festa de Sant Jordi, tenim prevista una conferencia molt interessant sobre el tema del pas de l’escola a l’institut. Aquesta xerrada serà a càrrec del senyor Martí Costa, pedagog i expert en temes de adolescència i escola de pares.