27 de febrer 2007

SANTA CRISTINA ÉS DE LLORET: DEFENSEM-LA


Lloretencs,

L’Obreria de Santa Cristina us demana la vostra participació en l’acte d’afirmació dels drets dels lloretencs que convoquem pel proper diumenge 4 de Març, Festa dels Perdons, a les 12 del migdia, a Santa Cristina.

El motiu d’aquest acte és fer sentir la veu del nostre poble en protesta contra la decisió de la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, d’incorporar una part tan representativa de la història i de la identitat lloretenca com és la finca de Santa Cristina, dintre del “PEIN Pinya de Rosa”, de Blanes. VOLEN PROTEGIR UN ESPAI QUE JA PROTEGEIXEN ALTRES LLEIS.




Aquesta decisió ha estat protestada des del seu inici:

-Amb tres procediments judicials contenciosos-administratius interposats per l’Obreria, l’Ajuntament, i un advocat lloretenc;

-Amb un acord per unanimitat del Ple de l’Ajuntament de Lloret del 26/10/2006;

-I amb les innombrables gestions que ha portat a terme l’Obreria.

Tot plegat, amb resultat totalment nul, fins aquesta data.

La finca de Santa Cristina passarà a ser gestionada com a “PEIN Pinya de Rosa” dins d’aquest any 2007, per un òrgan dominat per la Generalitat i, majoritàriament, per l’Ajuntament de Blanes. Lloret perdrà doncs, l’autonomia que ha tingut sempre sobre aquest espai.

És la compensació per la seva gestió de segles, que ha permès que aquesta part de la nostra costa hagi arribat a les generacions actuals en magnífiques condicions ambientals i de respecte al territori.

Després d’esgotar totes les vies del diàleg sense haver rebut el més mínim gest de receptivitat per part de la Generalitat, no ens queden més sortides que aixecar la nostra veu en un acte d’afirmació popular. La prudència, no ens farà traïdors.

DIUMENGE 4 DE MARÇ, A LES 12: TOTS A SANTA CRISTINA

DEFENSEM EL QUE ÉS NOSTRE

* Més informació*

http://www.obreriasantacristina.org/upload/Circular1.pdf

http://www.obreriasantacristina.org/upload/Circular2.pdf