02 d’octubre 2007

Activitats extraescolars curs 2007-2008

Un any més organitzem les activitats extraescolars al nostre centre.



Aquest any amb la novetat de que comptem amb el suport de l’ajuntament de Lloret de Mar que mitjançant el PLA D’ENTORN ens subvenciona les activitats de reforç escolar. Gracies a això podreu observar una diferencia substancial en el preu que pagàveu l’any passat i el que es demanarà per aquest any.

En el següent enllaç http://www.ampa-pompeu.com/index.php podreu veure l’informació de les distintes extraescolars que organitzarem y amés els que desitgeu os podreu pre-inscriure a través d’aquest mitja (Internet) evitant les cues i esperes.


http://www.ampa-pompeu.com/index.php

Amés avisar-vos que donat que en algunes de les activitats s’haurà de respectar el torn d’inscripció, el enllaç per fer les pre-inscripcions es posarà actiu, just a la mateixa vegada que les inscripcions presencials, o sigui el día 3 d’Octubre a les 5 de la tarde.

Molt important: No pagueu les activitats fins que no surtin les llistes definitives. El sistema de pagament es com l’any passat, al caixer automàtic de la Caixa. L’assegurança de 4 euros per nen (no per activitat) es obligatòria.