29 d’octubre 2007

Voluntaris per la llengua

Les AMPA també poden participar en el programa del Voluntariat per la llengua

El “Voluntariat per la llengua” és un programa que posa en contacte persones que volen destinar 10 hores del seu temps a fer conversa amb persones que acaben d’arribar a Catalunya i estan interessades per millorar el català que parlen.

Les AMPA són un bon lloc per a la creació de parelles lingüístiques.

Es pot ser voluntari/voluntària si es parla català i es vol fer aquest servei. L’experiència aporta coses positives: es coneix la realitat d’altres països a través de l'aprenent/aprenenta, t’adones que pots parlar català amb els nouvinguts amb normalitat i que ells ho agraeixen i es veu com hi ha molta gent que l’està aprenent pel gust de viure d’acord amb els valors d’aquest país i/o pel gust de viure simplement en català.

Es pot ser aprenent/aprenenta si s'ha començat a parlar català i es vol practicar per agafar confiança i utilitzar la llengua cada vegada amb més seguretat i en més àmbits i/o llocs. Es descobreix que hi ha gent disposada a escoltar-te, a ensenyar-te racons del lloc on viviu, a compartir temps i experiències, a ajudar-te a millorar el teu nivell de llengua.

Com a representants de l'AMPA, us agrairíem que féssiu difusió del programa. Us adjuntem un document en què s'explica què és aquest programa i un díptic resum.

Ara estem preparant la campanya d'enguany, amb la qual cosa si algú està interessat a participar-hi seria un bon moment perquè es posés en contacte amb nosaltres
Si us interessa, truqueu-nos al 972 36 18 34 o veniu-nos a veure a la primera planta de l’Antic Sindicat (carrer Sant Pere, 36). A/e lloret@cpnl.cat.

Rebeu una salutació ben cordial.

--Cesca Cornellà MasOC de Lloret de MarCNL de GironaConsorci per a la Normalització Lingüística972 36 18 34-------------------------------------------------------------------fcornella@cpnl.catlloret@cpnl.cathttp://www.cpnl.cat-------------------------------------------------------------------Coneixeu la nostra web de recursos lingüístics?http://cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/recursos